NIEUWS

Familie Kuijpers-Thielen wint beursprijsvraag

 

Tijdens de Dutch Porc Expo 2019 in Venray was door  Varkenshandel Dijk voor de vele bezoekers aan haar  stand  een prijsvraag uitgeschreven. De meerkeuze vragen hadden betrekking op het Va- handel Dijk / Select Porc biggenkwaliteit programma WINNING WEANERS.

De trekking vond onlangs  plaats  uit de grote “bus” met zeer veel  goede inzendingen.Sjan en Ricus Kuijpers Thielen, uit het Brabantse  Deurne,  waren de gelukkige winnaars.Zij produceren daar, met ruim 500 zeugen,  beter leven biggen. Op een andere locatie worden ook nog vleesvarkens gehouden.

Benny ten Thije  mocht de gewonnen prijs, een echte Weber Barbecue , bij hen thuis komen uitreiken. Ook maakte  een barbecue-pakket voor 10 personen, te laten verzorgen door een plaatselijke slager , onderdeel uit van het prijzenpakket.

De familie was zichtbaar ingenomen met deze verrassing. Mevrouw Sjan Kuijpers –Thielen heeft ons nog laten weten dat de barbecue prima functioneert. Ook hebben ze zich het gewonnen vleespakket goed laten smaken.

Wij wensen hen veel barbecue plezier en uiteraard ook voor de toekomst heel veel succes met hun vermeerderings-  en vleesvarkens bedrijf.