NIEUWS

Interessant bedrijfsbezoek bij een gesloten bedrijf in Drijber

 

Afgelopen woensdag heeft er een interessant bedrijfsbezoek plaats gevonden bij één van onze klanten namelijk familie Bazuin in Drijber. Samen met de vertegenwoordigers van de volgende partijen uit de markt was Varkenshandel Dijk bij dit bedrijfsbezoek aanwezig:

-   Hijdeporc
-   slachthuis Weidemark
-   Engelse baconverwerker (afnemer van Weidemark)
-   twee afnemers van de Engels baconverwerker (verkopen het aan de supermarkten)
-   audits Tesco.

Tijdens het bedrijfsbezoek konden zij het gesloten bedrijf bekijken. Het proces vanaf de inseminatie tot en met het slachtrijp maken van de dieren was hier te zien.Familie Bazuin had dit tot in de puntjes geregeld en de bezoekers waren daarom ook zeer onder de indruk van dit mooie bedrijf.  

In Engeland wordt allereerst gekeken naar eigen geproduceerde producten. Nederland en Denemarken volgen daarna. Het is daarom ook van belang dat de bezoekers een goede indruk krijgen hoe het hier in Nederland te werk gaat.

Het was een zeer geslaagd bedrijfsbezoek waarbij verschillende partijen uit de markt betrokken waren. Wij willen daarom familie Bazuin hartelijk danken voor hun gastvrijheid. Hieronder vindt u een sfeerimpressie van het bezoek.