NIEUWS

Zo houd je Afrikaanse varkenspest buiten de deur!

Het risico op een AVP-uitbraak is nog niet geweken. Aandacht voor hygiëne en reinigen en ontsmetten (R&O) blijft geboden. Waar moet je als varkenshouder op letten?

Lees meer...

BBL-project groot succes!

Eind vorig jaar zijn wij in samenwerking met Handelshuis Schuttert en het Zone College in Hardenberg het BBL-project gestart om jongeren enthousiast te maken voor de sector en in het specifiek voor de varkenshouderij.

Lees meer...

Project Dode Hoek succes!

Elke dag fietsen duizenden kinderen op straat en dat is niet altijd zonder gevaar. De dode hoek van grote voertuigen zoals vrachtwagens, inzamelingswagens, bussen of tractors, is zo’n gevaar waarvan veel kinderen zich niet bewust zijn. Het gevaar schuilt hier letterlijk in een klein hoekje.

Lees meer...

Varkenshandel Dijk en Select Porc ondersteunen AGRACTIE!

 

Uiteraard zijn wij ook solidair met het zo terechte “boerenprotest”  dat vandaag  in alle omvang op het Malieveld in Den Haag plaats gaat vinden.

Lees meer...

Groot Zevert Internationaal Transport Eibergen per 26 augustus overgenomen door Hendrie Dijk en Jan Schuttert

De vorige eigenaren Matthy en Marijke Groot Zevert zagen zich helaas om gezondheidsredenen genoodzaakt hun transportbedrijf te beëindigen of over te dragen. Zij zagen in Hendrie Dijk en Jan Schuttert een opvolging die de continuïteit van het bedrijf  waarborgt. Hendrie Dijk zal namens de nieuwe eigenaren als bestuurder naar voren treden.

Lees meer...